Potraga

Zašto postojimo? Odakle smo? Čemu možemo da se nadamo?  Koja je svrha našeg života ako smo, ne svojom voljom, »postavljeni ovde«? Zašto toliko bola i patnje? Kakav je smisao svega kad smrt ionako ima poslednju reč?

Velike istine Biblije

Možemo li u ovo prosvećeno, prefinjeno i sekularno vrijeme još uvek vjerovati Bibliji. Da li je istinita? Da li je pouzdana? Da li je važna? Da li velike istine kojima nas uči vrijede i danas? Da li je ona zaista Božja Riječ?

Vjerovanja ranih hrišćana

Кakva je to sila pratila prve hrišćane i davala im snagu da se suoče sa progonstvom i smrću? Kako je Hristovo učenje dovelo do velikih promena u narednim vjekovima?

Priča o apostolu Pavlu

Nekada nemilosrdni progonitelj hrišćana doživio je čudesno obraćenje u susretu sa Hristom. Upoznajte apostola Pavla kao čovjeka od akcije, vjere, poštenja i istrajnosti do smrti.

Tajne proroštva

Кoja je svrha i važnost biblijskih proročanstava? Zašto su proročanstva napisana u tajanstvenim kodovima, šiframa i simbolima? Кoliko je neko biblijsko proročanstvo verodostojno?

Arheologija – iskopavanje prošlosti

Mnogi biblijski izvјeštaji rasvjetljeni su tek nakon arheoloških pronalazaka, ukazujući da ono što je smatrano legendom predstavlja istorijsku stvarnost. Zakoračite u svijet biblijske arheologije!

Tako je učio Isus

Bog se spustio do naše visine i postao sličan nama da bi nas poučio kako da živimo i budemo srećni, i da uistinu vidimo kakav je Bog. Kako se Bog, kao osoba, pojavio na ovome svijetu? Bog je došao k nama u ličnosti Isusa Hrista.

Zdravlje u vašim rukama

Zdravlje je stanje potpunog tjelesnog, duhovnog, duševnog i socijalnog blagostanja. Saznajte kako moderna medicina potvrđuje drevne biblijske savjete o zdravlju.